Single Reizen

 

Geen zin om alleen op duikvakantie te gaan?


Hou je van duiken of zou je het graag willen leren?


Geen tijd om zelf alles voor een duikreis uit te zoeken?


Liefst Nederlandse reisbegeleiding mee op je duikreis?


Zoek je een duikreisbureau dat reizen op maat verzorgd?


Zoek je een vriendelijke en professionele benadering? 

 

Als je één van deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden, ben je hier op het juiste adres!

Vakantieduiker.nl

  

In samenwerking met Vakantieduiker.nl organiseren wij reeds jaren succesvolle groepreizen naar Dahab. Een kenmerk van deze reizen is dat de meeste mensen elkaar niet kennen, maar allen één gezamenlijke interesse hebben....duiken. Dit alles in de heerlijk relaxte en zonnige omgeving van Dahab. Geen wonder dat er (duik)vriendschappen voor het leven ontstaan en dat velen blijven terugkomen bij volgende groepreizen naar Dahab. De groepsgrote is maximaal 12 en alle genoemde reizen gaan gegarandeerd door. Vakantieduiker.nl is gespecialiseerd in groepsduikreizen over de gehele wereld en lid van het SGR Garantiefonds.

 

De Duikschool 

De duikschool, een PADI 5 sterren Palm Resort, is goed georganiseerd, heeft prima materiaal en je wordt geholpen door zeer ervaren instructeurs. De duikschool beschikt over een zwembad en ligt ook meteen aan de Lighthouse baai in het centrum van Dahab. Je kunt dus meteen vanaf de duikbasis het water in. Er wordt gedoken in kleine groepen, met hetzelfde niveau en veel individuele aandacht. Duikbrevet halen

Nog geen brevet? Ook het behalen van je Padi Open Water brevet behoort tot de mogelijkheden. Het behalen van het brevet duurt 3 a 4 dagen. Met dit brevet mag je voortaan overal ter wereld zelfstandig als duiker op pad.

Tevens is het mogelijk om je verder te specialiseren in het duiken, je PADI Advanced brevet, Specialties, Rescue cursussen en Divemaster opleidingen.

Accommodatie
Standaard verblijven jullie in het Dahab Divers hotel, waar zich ook alle faciliteiten van de duikschool bevinden.

 

De kamers zijn prima verzorgd, beschikken over een airconditioning en een eigen badkamer met warm en koud stromend water. Het hotel bevindt zich direct aan de Rode Zee en heeft een eigen strandje en huisrif voor de deur. De ligging is direct in het centrum en te midden van diverse gezellige restaurants en bars.

 

Het terrein van het hotel is ruim en heeft een eigen binnenplaats met restaurant waar je kunt ontbijten en relaxen. Er is ook een mooi groot zwembad aanwezig, waar het heerlijk vertoeven is. Door het binnenterrein met tuin en palmbomen heeft het hotel een rustige ligging.
 

 Heerlijk eten

 Elke dag staat er een ontbijt voor je klaar (in het hotel inbegrepen in de prijs). Na het ontbijt kun je natuurlijk gaan duiken, maar ook met een boekje genieten op één van de strandstoelen aan het strand of aan de rand van het zwembad.

 

Voor de lunch en het diner heb je keus uit diverse authentieke Egyptische restaurants of de meer Europese of Italiaanse keukens in de omgeving.

Overige activiteiten

 

Bij aankomst worden jullie opgevangen door Manon of één van de medewerkers van de duikschool. Zij zullen jullie naast het begeleiden bij de duiken of het halen van je brevet ook helpen bij het boeken van eventuele andere trips.

 

Relaxen in een shisha bar, boekje lezen in de zon, snorkelen, kameel safari, struinen langs de Egyptische winkeltjes, een bezoek aan Petra (Jordanië) of het Katharine klooster met bijbehorende Moses berg behoren allemaal tot de excursie mogelijkheden.

 

Aangezien Manon, onze Nederlandse duikbegeleiding al jaren in Dahab woont, kan ze jullie alle ins en outs van Dahab en Egypte vertellen. Ze helpt je ook graag bij het uitzoeken van leuke trips.