Accommodatie

Dahab Divers Hotel

 

Het Dahab Divers Hotel ligt meteen aan de Lighthouse baai midden in het centrum omringd door een mooie palmentuin. Het hotel heeft 26 comfortable ingerichte kamers verdeeld in Budget, Normaal en Superior.

 

Alle kamers in het Dahab Divers Hotel beschikken over een badkamer met douche/toilet en airconditioning. Ook zijn er een koelkast en een sateliet TV aanwezig.

 

Sinds kort beschikt het Dahab Divers Hotel ook over een heerlijk groot zwembad.

 

Het hotel bevindt zich op hetzelfde terrein als de duikschool.

 

Prijzen

Budget

Normaal

Superior

1-Persoons Kamer

 € 21,00

 € 30,00

 € 36,00

2-Persoons Kamer

 € 15,00

 € 20,00

 € 24,00

3-Persoons Kamer

 € 13,00

 € 16,00

 € 19,00

 

Alle prijzen zijn per persoon per nacht en inclusief ontbijt.

Star of Asalah Appartementen

 

De Star of Asalah bestaat uit 4 ruime appartementen aan de noordzijde van Dahab, ongeveer 15 minuten lopen van het centrum. De schitterende appartementen liggen direkt aan het strand, zijn van alle gemakken voorzien en hebben een oosterse inrichting.

 

De uitzichten op de zee, de palmen, de bergen en de gehele omgeving zijn adembenemend!

 

Alle appartementen hebben air-conditioning en wireless internet. Er is plaats voor 5 personen per appartement.

Omschrijving: woonkamer in oosterse stijl met air-conditioning, volledig ingerichte keuken, toilet, badkamer met toilet, bidet, douche, wasbak en twee slaapkamers (1 met dubbelbed en 1 met drie single bedden).

 

De omgeving is nog steeds authentiek. Asalah is van oorsprong het Bedouinen dorp van Dahab. Hier zie je nog steeds geiten, schapen en kamelen vrij loslopen en er heerst een oosterse bedrijvigheid.

 

Er zijn verschillende winkeltjes (supermarkt, slager, groenteman) dicht in de buurt en je kunt op elk moment een taxi naar het centrum krijgen.

Het dakterras behoort tot één van de mooiste in Dahab. Uitgestrekt over het hele appartementen complex, met tafels en (lig)stoelen. Er zijn twee pergolas om in de schaduw te zitten en een zonterras. Ook aanwezig zijn een keuken met een bar en een openlucht douche. De uitzichten vanaf het dak over de zee en bergen zijn geweldig!

 

Prijzen:

Nr.1 - Begane grond met vol zeezicht: 75 Euro p/n 

Nr.2 - Begane grond zonder zeezicht: 60 Euro p/n

Nr.3 - Eerste verdieping met vol zeezicht: 75 Euro p/n

Nr.4 - Eerste verdieping met beperkt zeezicht: 65 Euro p/n